06209242212 info@hagora.hu

PayPal fizetés

Két fajta PayPal fizetés van.

  • Az egyik PayPal fizetési módnál van paypal regisztrációja és van rajta egyenlege, vagy bankkártyája van hozzácsatolva. (Choose a way to pay)
  • A másik paypal fizetés, mikor nincs regisztrációja, de a paypal rendszerét használja a bankkártyás vásárláshoz. Így a bankkártyás adatai biztonságban maradnak, a fizetés befejezésekor létrejön a PayPal fiókja. (Create a PayPal account)

Hagora Webshop PayPal fizetési felület

A fizetési felület baloldalán a rendelési összesítő látható a megrendelt termékekkel, szolgáltatásokkal és árakkal, majd a fizetendő végösszeggel. Jobb oldalon választhat fizetési módot.

Hagora Webshop PayPal fizetési képernyő

Válasszon fizetési módot, ami lehet meglévő PayPal fiók használata, vagy bankkártyás fizetés (új PayPal fiók létrehozásával).

A meglévő PayPal fiók használatakor, amennyiben otthon, vagy olyan számítógépről fizet, amihez más nem férhet hozzá, akkor bekapcsolhatja a “This is a private computer?” kérdés előtt lévő jelölőnégyzetet. Ha elfelejtette a fiókjához email címét, vagy ahhoz tartozó jelszavát, akkor a “Forgot your email or password?” kérdésre kattintva kaphat segítséget. A képernyő alján lévő “Cancel and return to Angol Bútor Diszkont Kft.” linkre kattintva megszakíthatja a fizetési folyamatot és visszatérhet a Hagora Webshopba.

Fizetés bankkártyával (új PayPal fiók létrehozása – Create a PayPal account)

PayPal fizetes2

Bankkártyás fizetés, új PayPal fiók létrehozásával.

Amennyiben a bankkártyás fizetés választottuk, ne felejtsük a rendelési adatoknál megadott e-mail címet és a fiók létrehozásához szükséges jelszót biztonságos módon megőrizni, ugyanis egy következő PayPal-os vásárlásnál már ezekkel a fiók adatokkal tudunk vásárolni, illetve ezekkel tudunk belépni a PayPal fiókunkba.