06209242212 info@hagora.hu
Akció!

Spartan mágnesfékes elliptikus tréner

49900 Ft

Mindennapi testmozgáshoz profi, megbízható elliptikus trénert ajánlunk

Elfogyott

Cikkszám: 100600 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Spartan mágnesfékes elliptikus tréner

Mindennapi testmozgáshoz profi, megbízható elliptikus trénert ajánlunk

LCD kijelző:
pulzus szám
eltelt idő
megtett út
sebesség
elégetett kalória

8 terhelési fokozat
2 db AA elem az LCD kijelzőbe
Lendkerék 5 kg

Garancia 2 év

Az elliptikus tréner egy kombinált gép, aminek a segítségével egyszerre végezhet többféle olyan mozgást, amelyek mindegyike külön-külön is hozzájárul egészsége megóvásához, illetve a sportos életmód gyakorlásához.
Ezzel a szerkezettel otthoni környezetben úgy gyalogolhat, kocoghat, futhat, hogy egy lépést sem kell tennie, hanem ritmikus mozgást végezve, a lábait fel sem emelve dolgoztathatja meg teste minden egyes izmát.
Az elliptikus trénerrel végzett gyakorlatok egyik fő előnye, hogy az ízületek alig vannak igénybe véve, ezért olyanok is használhatják, akik hajlamosak a sérülésekre.

Az elliptikus tréner kiválóan alkalmas a szervezetet igénybe vevő edzések előtti bemelegítéshez. Emellett hatékony zsírégető eszköz, így fogyókúrához is használható. Szerkezeti felépítésének köszönhetően nemcsak a test alsó felét, hanem a felsőtestet és a karizmokat is megdolgoztatja. Fejleszti a ritmusérzéket, mert a gyakorlatok végzéséhez a kezek és lábak összehangolt mozgására van szükség.

Az elliptikus trénert kifejezetten az ülő munkát végzőknek ajánljuk, ugyanis már egy rövid edzés a test teljes izomzatának gyors felfrissülését eredményezi. A lábak folyamatosan a pedálokon vannak, így nem ütődnek a talajhoz, mint a hagyományos futás során, ami kíméletes megoldás az ízületek számára. Ezért fájós ízületűek és túlsúlyosak egyaránt használhatják.

A gép kiegészítői, a pulzusmérő markolat vagy öv, lehetőséget nyújtanak az edzés közbeni pulzusmérésre.

Az elliptikus trénerrel végzett gyakorlatok rövid időn belül növelik a pulzusszámot, aminek az eredményeként a vér több oxigént szállít a fontos szervekbe, valamint gyorsítja a felesleges zsírmennyiség elégetését.

 

 

További információk

Tömeg 39 kg
Méretek 110 × 60 × 157 cm
Maximális terhelés

Anyaga

Szállítási idő